Nem megy Hollandiába a győriek tehetsége

Kalmár korosztályos szinten kimagasló teljesítményt nyújtott, így a Győr első csapatához is odakerült.

TK
2013. 12. 10. 17:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem igazol Hollandiába a Győri ETO reménysége, Kalmár Zsolt. A Csakfoci.hu úgy tudja, a 18 éves középpályásért ajánlatott tett a Herenveen együttese, de a zöld-fehér klub nem engedi el egyik legtehetségesebb, már az első osztályban játszó játékosát.

Kalmár korosztályos szinten kimagasló teljesítményt nyújtott, így a Győr első csapatához is odakerült. Az idénynyitó Szuperkupa-mérkőzésen gólt szerzett a DVSC ellen, emellett Pintér Attila 10 bajnokin és 2 Magyar Kupa-mérkőzésen vetette be, de ezek közül csak egyet játszott végig.

A hírportál szerint Kalmárnak hosszú távú szerződése van Győrben, és a klub is tisztában van a benne rejlő lehetőséggel, így a jövőben sem lesz egyszerű kivásárolni a középpályást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.