Örömteli híreket kapott Lionel Messi

Teljesen felépült combsérüléséből, és hétfőtől elkezdheti a könnyített edzéseket a Barca sztárja.

KG
2013. 12. 21. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az argentin válogatott csapatkapitánya hazája szövetségének edzőközpontjában kapta a jó híreket, miután az orvosok egészségesnek nyilvánították. Messi november 10-ei sérülése óta részben otthon gyógyult.

A csatár szülővárosában, Rosarióban készül majd a visszatérésre az FC Barcelona egyik edzőjének, Elbio Paolorossónak, valamint az argentin válogatott orvosi stábjának a felügyeletével.

A legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson diadalmaskodó támadó a Real Betis otthonában 4-1-re megnyert bajnokin szenvedett részleges combizomszakadást, az orvosok ezt követően hat-nyolc hetes kihagyást jósoltak neki.

A 26 éves sztárnál rendszeresen visszatérő probléma az ilyesfajta sérülés, tavaly például a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza előtt hagyott ki egy hónapot, s már a mostani szezonban is volt hasonló kényszerpihenőn.

A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona jelenleg is vezeti a Primera División tabelláját, a BL-ben és a spanyol Királyi Kupában pedig nyolcaddöntős.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.