Öt NFL-edzőt menesztettek

Alig tizenkét órával a profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának vasárnapi zárófordulóját követően öt csapatnál is menesztették a vezetőedzőt.

LM
2013. 12. 30. 20:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 4 győzelemmel és 12 vereséggel záró Cleveland Brownsnál Rob Chudzinski munkáját köszönték meg mindössze egyetlen szezont követően, a Minnesota Vikings (5/10) három év után vált meg Leslie Fraziertől, a Tampa Bay Buccaneers (4/12) pedig Greg Schianót küldte el két idényt követően. A Detriot Lionsnál (7/9) Jim Schwartz szintén nem folytathatja munkáját.

A legnagyobb név a Washington Redskins (3/13) együttesétől négy év után menesztett Mike Shanahan, aki korábban két Super Bowlt nyert a Denver Broncos csapatával.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.