Platini az Aranylabdáról: soha nem volt még ilyen

Cristiano Ronaldo, Messi vagy Ribéry közül kerülhet ki a győztes. Az UEFA-elnök szerint nehéz a választás.

WL
2013. 12. 03. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játékosként háromszoros győztes francia sportvezető szerint a legutóbbi négy voksoláson győztes argentin Lionel Messi, a Bayern Münchennel német bajnokságot, kupát és Bajnokok Ligáját nyert francia Franck Ribéry, valamint a Real Madridban és a portugál válogatottban brillírozó Cristiano Ronaldo közül elképesztően nehéz választani.

Platini a szavazással kapcsolatban mosolyogva megjegyezte, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pont akkor tolta ki november 29-ig a voksok leadását, amikor Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett a svédek elleni pótselejtező visszavágóján, kijuttatva ezzel hazája csapatát a jövő évi brazíliai világbajnokságra.

A FIFA-Aranylabda győztesét január 13-án, a szervezet zürichi gáláján hirdetik ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.