Ragaszkodik az italhoz az olasz válogatott

Ivószünetért kardoskodik Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány a 2014-es vb meccseinek mindkét félidejére.

BuL
2013. 12. 03. 18:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány azt szeretné, ha a mérkőzések mindkét félidejében lenne ivószünet a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

„Két nagy probléma van Brazíliában, az egyik a hőmérséklet, a másik a páratartalom” – mondta az 56 éves szakember, aki ezzel indokolta, hogy mindkét játékrész felénél ivószünetet kellene tartani.

Prandelli javaslatát a nemzetközi szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága elé terjeszti, mert – mint mondta – ivószünet nélkül nyolc játékosát is le kellene cserélnie a mérkőzés során, miközben csak három változtatásra van lehetőség.

Az olasz válogatottnak és kapitányának van tapasztalata a brazíliai körülményeket illetően, ugyanis szerepelt júniusban a Konföderációs Kupán, amelyen végül harmadik lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.