Risztov: Sok nyitott kérdés van

Olimpiai bajnok hosszútávúszónk januárban még Debrecenben marad, s nem tudja, visszatér-e egyáltalán Németországba.

BL
2013. 12. 20. 18:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Debreceni Sportcentrum pénteki közleményében a 28 éves úszó azt mondta, a jövő év első hónapját már csak azért is tölti itthon, mert az egyetemen vizsgaidőszak van. „Hogy utána visszamegyek-e Németországba, azt egyelőre nem tudom – nyilatkozta Risztov. – Sok nyitott kérdés van, hiszen számos dolog nagyon jó kinn, viszont sok itthoni dolog nagyon hiányzik.”

Risztov azt mondta, még Würzburgban, a felkészülési idő vége felé közeledve középfülgyulladása volt, majd pedig megfázott, így a pénteki, Debrecenben rendezett hosszútávúszó Magyar Kupán sem tudott rajthoz állni. Az olimpiai bajnok távollétében az ötezer méteres távot a felnőtt nőknél Harangozó Kitti nyerte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.