Szanyó veheti át a Vasast

Dirk Berger lemondása után a volt újpesti labdarúgó, Szanyó Károly is felbukkant a Fáy utcában.

GB
2013. 12. 09. 11:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német tréner távozása óta a Vasas Tóth András pályaedző irányításával végzi az edzéseket. Az őszi szezon lezárulása után hét idegenlégióssal is szerződést bontott a klub, eközben több volt korábbi Vasas-játékos is engedélyt kért és kapott Tóth Andrástól, hogy bekapcsolódhasson a gyakorlásba – írja az angyalföldi klub honlapja.

A legutóbb a Vasasban szereplő kapus, Szatmári Zoltán már korábban is többször felbukkant a Fáy utcában, a súlyos térdsérüléséből felépült, nyáron Egerből távozó Piller József azonban csak a múlt héten kapcsolódott be az edzésekbe az angyalföldieknél.

Hétfőn egy újabb ismerős, a nyáron távozott, jelenleg klub nélküli korábbi csapatkapitány, Katona Máté is szerelést húzott az edzésen.

Az utolsó bajnoki meccseken és az utóbbi napok edzésein több, jelenleg szabad szakvezető is helyet foglalt a lelátón. Simon Antal vagy éppen Szanyó Károly felbukkanása után lehet találgatni, hogy az új tulajdonos kire bízza majd a csapat vezetését – olvasható a Vasasfc.hu-n.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.