Tomassont Németh Krisztián nyakába ültették

Jon Dahl Tomassont nevezték ki a Németh Krisztiánt is foglalkoztató holland Roda JC vezetőedzőjének.

BuL
2013. 12. 26. 20:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub csütörtöki közleménye szerint a dán szakember 2017 nyaráig kötelezte el magát a csapathoz, amely jelenleg 15. a 18 csapatos bajnokságban, az utolsó Nijmegent mindössze három ponttal megelőzve.

Az eddig a holland másodosztályban szereplő Excelsiort irányító Tomasson a gyenge eredmények miatt másfél hete menesztett Ruud Brood helyét veszi át a kispadon.

Brood edzői időszakában a magyar válogatott Németh Krisztián alapembernek számított, a mostani szezonban mind a 18 bajnoki meccsen pályára lépett, hét gólt szerzett és hat gólpasszt adott. Jon Dahl Tomasson játékosként többek között az AC Milanban, a Feyenoordban, a VfB Stuttgartban és a Villarrelban szerepelt. A dán válogatottban pedig 112-szer lépett pályára, s 52 gólt szerzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.