Vadonatúj Audit kapott Hosszú Katinka

Vadonatúj A3-ast kapott egyéves használatra az Auditól a többszörös világ- és Európa-bajnok úszó.

VZ
2013. 12. 06. 12:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A márka óbudai szalonjában rendezett, sajtóbeszélgetéssel egybekötött átadáson a vállalat magyarországi vezetői jelezték, az együttműködés minden év végén meghosszabbítható. Hosszú Katinka a ceremónia után hangsúlyozta, rendkívül hasznos ajándék számára a kocsi, mivel meglehetősen sokat ingázik az országban.

A pénteki eseményen részt vett Szabó Bence, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, valamint a Magyar Úszó Szövetség részéről Gyárfás Tamás elnök és Szabó Tünde főtitkár, akik a sajtóbeszélgetés során méltatták a támogatást és Hosszú idei remek eredményeit.

A 24 éves úszó a barcelonai világbajnokságon két arany- és egy bronzérmet nyert, a rövidpályás világkupa-sorozaton 55 érmet szerzett (ebből 32 aranyat), továbbá megdöntött hat világrekordot. Hosszú a közelmúltban rangos elismeréssel is gazdagodott, idén ő lett Európa legjobb női úszója a kontinentális sportági szövetség (LEN) választásán. A sportoló elmondta, reményei szerint a szezon sikersorozata még nem ért véget számára, hiszen az utolsó nagy viadalon, a jövő heti dániai rövidpályás Európa-bajnokságon hét egyéni számban indul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.