Vajon horkolt is közben Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo átaludta a jövő évi brazíliai labdarúgó-vb pénteki sorsolását, legalább is ezt mondja.

BuL
2013. 12. 08. 23:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem követtem élőben a sorsolást” – mondta vasárnap a szakértők szerint az Aranylabda megnyerésére is esélyes támadó. „Őszinte leszek: aludtam.”

A Real Madridban légióskodó 28 éves sztár hozzátette, a németek minden vb-n az esélyesek között említhetők, és az Egyesült Államoknak és Ghánának is nagyon jó csapata van.

„Az első és legfontosabb célunk, hogy továbbjussunk a csoportból, aztán majd meglátjuk, mi történik az egyenes kieséses szakaszban” – mondta Ronaldo. Azzal folytatta, hogy szerinte „a földön kell maradniuk”, mivel csak a legjobbak nyerhetnek. „Remélem, hogy Portugália a legjobbak közé tartozik.”

A 109-szeres válogatott csatár egyik nagy álma, hogy világversenyen nyerjen a nemzeti csapattal, de a vb kezdetéig csak a Real Madridra koncentrál.

„A vb-ig még hónapok vannak hátra, addig sok minden történik majd” – mondta Ronaldo.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.