Böhn: Úgy érzem, már csak néhány hetem lehet hátra

A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának állapota rohamosan romlik.

GB
2014. 01. 27. 10:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sajnos egyre rosszabbul érzem magam. A rendszeres vérvizsgálatok eredményei fokozatosan rosszabbodnak. Napról napra kevesebb oxigént szállít a vérem, s ez meglátszik az állapotomon is. Egyre fáradékonyabb vagyok, előfordult már, hogy belázasodtam, s éjszakára is bent kellett maradnom a kórházban – mondta Karl Erik Böhn a Blikk kérdésére.

– Speciális diétát kell követnem, emellett különböző kezeléseket, gyógyszereket kapok. Az orvosok mindent megtesznek, több eljárást ajánlottak már, volt olyan, amelyet nem vállaltam, mert túl kockázatos lett volna. Nem tudom, mennyi idő adatik még meg nekem, de úgy érzem, már csak néhány hetem lehet hátra, azt szeretném kihasználni.”

A norvég szakember szervezetében egy évvel ezelőtt mutattak ki vérrákot. Hosszú gyógykezelés után novemberben gyógyultnak nyilvánították, karácsony előtt azonban közölték vele norvég orvosai, hogy ismét rákos és gyógyíthatatlan.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.