Cristiano Ronaldónak nem elég az Aranylabda

A portugál klasszis tovább dolgozik a nagy sikerekért.

WL
2014. 01. 21. 18:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem fogok a babérjaimon pihenni. A Real Madriddal és a portugál válogatottal is szeretnék nagyobb és nagyobb sikereket elérni” – mondta a France Football című francia szakmagazinnak adott interjújában a hamarosan 29. születésnapját ünneplő portugál futballista, hozzátéve: a jövőben azért fog „melózni”, hogy még jobb legyen.

Ronaldo elárulta, azzal, hogy megkapta a 2013 legjobbjának járó elismerést, nagyon „megkönnyebbült” és „sokkal nyugodtabb” lett.

„Már a díjátadó előtt hetekkel nagyon izgatott voltam. Rengetegen és rengeteget beszéltek az Aranylabdáról: hogy nyerek, hogy mégsem nyerek, hogy Franck Ribéryé lesz. Még az anyukám is folyton azt kérdezgette, hogy nyerek-e.”

Az Aranylabdát 2008 után másodszor elhódító Ronaldo az interjúban arról is beszélt, hogy ő sem tökéletes.
„Ember vagyok, húsból és vérből. Sírok, nevetek, vannak gondjaim. Ha valami rosszat mondtam, azért mindig elnézést kértem. Tanulok a hibáimból” – fogalmazott, s azt is elmondta: szerinte a szurkolók manapság már sokkal jobban értik-megértik őt, mint korábban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.