Falcao nem tett le a vb-szereplésről

Az AS Monaco kolumbiai csatára súlyos térdsérülése ellenére is bízik benne, hogy játszhat majd a világbajnokságon.

KG
2014. 01. 24. 8:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 27 éves támadó szerdán, a Monaco Francia Kupa-meccsén, egy csúnya belépő után szenvedett elülső keresztszalag-szakadást a bal térdében. A Falcaót csütörtökön megvizsgáló portugál specialista szerint a gyógyulás nagyjából hat hónapot vesz majd igénybe, a játékos számára ugyanakkor reményt adhat, hogy José Carlos Noronha nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy ott lehet a június 12-én kezdődő vb-n.

„A szívem összetört, de nem adtam fel a reményt, mert Isten képes a lehetetlent lehetségessé változtatni, és én hiszek benne” – írta Twitter-oldalán a csatár, akit a múlt nyáron az Atlético Madridtól szerződtetett a Monaco.

Falcaóra néhány napon belül műtét vár, ám Noronha jelezte, hogy egyelőre nem tudja megmondani, mikor kerül sor az operációra, mert meg kell várni, amíg a duzzanat leapad a játékos térdéről.

Kolumbia csapata a görögökkel, a japánokkal és az elefántcsontpartiakkal szerepel majd azonos csoportban a vb-n, ahol első mérkőzését június 14-én játssza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.