Gólesőt produkáltak az olasz nagyágyúk

Az éllovas Juventus és a torinóiakat üldöző AS Roma, illetve Napoli is győzött.

LM
2014. 01. 12. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Juve 0–1-es hátrányból fordítva nyert 4–1-re Cagliariban, a szardíniaiak tíz emberrel fejezték be a találkozót. A listavezető Zebrákat nyolcpontos hátránnyal követő fővárosi csapat ugyancsak négy gólt szerzett a Genoa ellen, amelybe Tőzsér Dánielt ezúttal nem nevezték. A Juventus mögött tíz pontra lévő Napoli 3–0-ra győzött idegenben a Verona ellen, amely utóbbi tíz hazai meccsét tekintve nyolc siker mellett másodszor kapott ki.

Szűk negyedóra alatt kétgólos előnyt szerzett, végül mégis kikapott a Sassuolo vendégeként az AC Milan. A hazai csapatban az első félidőben háromszor volt eredményes a 19 éves Domenico Berardi, aki a fordulás után a negyedik találatát is megszerezte. A végére még egy gól és több helyzet maradt milánói részről, de a három pont a Sassuolóé lett.

Serie A, 19. forduló:

Sassuolo–AC Milan 4-3 (3-2)
AS Roma–Genoa 4–0 (3
0)
Atalanta–Catania 2
1 (00)
Cagliari–Juventus 1
4 (11)
Verona–Napoli 0
3 (01)

korábban:
Torino–Fiorentina 0-0

szombaton játszották:
Bologna–Lazio 0
0
Livorno–Parma 0
3 (01)

hétfőn:
Sampdoria–Udinese 19.00
Internazionale–Chievo 21.00

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.