Gulácsi Péter kivédte a Bayern München szemét

A szombat egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy Gulácsi Péterék 3-0-ra verték a Bayern Münchent.

BuL
2014. 01. 19. 18:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajorok még annak ellenére is nagyon erős felállásban léptek pályára, hogy nem volt ott soraikban Philipp Lahm, Franck Ribéry, Arjen Robben és Bastian Schweinsteiger. Gulácsi Péter végigvédte a találkozót a másik oldalon.

Még negyed óra sem telt el a mérkőzésből, és meglepetésre a Red Bull Salzburg már vezetett is, de még ekkor sem gondolt volna senki arra, hogy félidőben már három góllal fognak menni az osztrákok.

Sőt, a Bayern München a 90 perc alatt még gólt sem tudott szerezni, Gulácsi Péter hálóját nem vette be a Bajnokok Ligája győztese. Sőt, akár 4-0 is lehetett volna a végeredmény, ha Manuel Neuer nem fog ki egy büntetőt. Ez az eredmény még akkor is meglepetés, ha a találkozó csak felkészülési meccs volt.

A Bayern felállása semmiképpen sem nevezhető gyengének: Neuer – Martínez (Rafinha 46.), Hojbjerg (Green 76.), Dante, J. Boateng – Alcantara – Shaqiri, Kroos, Götze (Mandzukic 46.), Alaba – Müller.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.