Gyengén játszva is nyert a Real

A Real Madrid hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a bennmaradásért küzdő Celta Vigo ellen.

BL
2014. 01. 06. 21:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid az első félidőben egyetlen gólt sem tudott szerezni, mi több, a helyzetek alapján semmivel sem volt jobb ellenfelénél. A szünet után sem volt egyértelműen veszélyesebb a madridi csapat, a kapu előtt azonban lényegesen hatékonyabb volt, mint a Celta Vigo, így végül összességében könnyedén, 3–0-ra nyerte meg a találkozót.

A gólgyártást Jesé átadása után Benzema kezdte meg, majd egymás után kétszer Ronaldo következett, utóbbi gól a 93. percben esett. Ekkor pedig már senkit nem érdekelt, hogy a Real a meccs jelentős részében csak görcsölt, támadásban sokáig mindenféle fantázia nélkül futballozott, és hátul is hibát hibára halmozott – olvasható a FouFourTwo.hu tudósításában.

A királyi gárda sikerével továbbra is ötpontos hátránnyal követi az FC Barcelonát és az Atlético Madridot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.