Így juttatnák a magyar műúszókat a csúcsra

Haranghy Csabát választották a szövetség élére. Gyárfás szerint a szakág utolérheti a vízilabdát és az úszást.

LM
2014. 01. 12. 1:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombati beszámoló szerint a Komjádi uszodában lezajlott rendkívüli közgyűlésen a hivatalos ügyben távollévő Haranghyt – aki egyszer már, a 2000-es évek közepén betöltötte ezt a pozíciót – Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke ajánlotta a szinkronúszó-szövetség tagjainak. A MÚSZ első embere hangsúlyozta, hogy különös tekintettel a 2021. évi budapesti világbajnokságra az úszók, vízilabdázók és a nyíltvízi úszók mellett a magyar műugróknak és a honi műúszóknak is fel kell kapaszkodniuk az élvonalba.

Bár a vízi sportágak szakszövetségei önállóak, a hazai világbajnokság, annak közös szervezőbizottsága megköveteli a szoros együttműködést – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.