Import edző váltja a tanár urat Kaposváron

Úgy tudni, Selymes Tibor váltja Prukner Lászlót a labdarúgó NB I.-es Kaposvári Rákóczi edzői posztján.

BuL
2014. 01. 03. 15:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legutóbb a román Sageata Navodarit irányító szakember a jövő héten írhat alá. A kaposvári klub ügyvezető elnöke, Illés János megerősítette Prukner László távozását, valamint azt, hogy várhatóan Selymes Tibor váltja őt.

A balánbányai születésű Selymes Tibor játékos-pályafutása során Magyarországon a Haladást és a Debrecent erősítette, Romániában a Brassóban és a Dinamo Bucurestiben játszott, Belgiumban a Cercle Bruges-ben, az Anderlechtben, valamint a Standard Liege-ben futballozott.

Edzői karrierjét az FC Sopronnál kezdte, majd Romániában vállalt munkát, ahol hat csapatot irányított, legutóbb az első osztályú bajnokság 13. helyén álló Sageata Navodari vezetőedzőjeként dolgozott.

A román válogatott címeres mezét 46 alkalommal magára öltő Selymes mellett a vezetőségben is változás történhet, úgy tudni, új tulajdonos is érkezik a Rákóczihoz. A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára, de hamarosan erre is sor kerülhet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.