Két rekordot is megdöntött a Real Madrid

Triplán ünnepelhetett a királyi gárda az Espanyol felett aratott kedd esti 1–0-s siker után.

BL
2014. 01. 29. 9:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csapat sorozatban nyolcadik mérkőzésén nem kapott gólt, amire még nem volt példa az együttes történetében. Egyúttal 2014-ben még egyszer sem rezdült meg a királyi gárda hálója.

E mellett a csak kupamérkőzéseken védő Iker Casillas, a gárda világ- és Európa-bajnok kapusa immáron 682 perce hibátlan. Ezzel Paco Buyo csúcsát adta át a múltnak, ő az 1994–95-ös szezonban 658 percig nem kapott gólt.

A Real Madrid az elődöntőben az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao párharcának továbbjutójával találkozik. Utóbbival a bajnokságban biztosan játszik a királyi gárda, mégpedig már a hét végén, így ők próbálkozhatnak legközelebb a góltalansági sorozat megtörésével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.