Kirúgták a Milan edzőjét

Jöhet Inzaghi vagy Seedorf. De egyelőre Tassotti irányít majd.

WL
2014. 01. 13. 14:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 46 éves szakember sorsa már hónapok óta kérdéses volt, a mostani szezonban ugyanis nagyon gyengén szerepel együttese: a bajnokságban mindössze a 11. helyen áll 19 meccsen szerzett 22 ponttal.

A milánói csapattal 2011-ben bajnokságot nyerő trénerrel szemben a klubvezetés türelme vasárnap este, a Sassuolo elleni mérkőzésen fogyott el, amikor a Milan 2–0-s vezetésről 4–3-ra kikapott az újonc kiscsapat vendégeként.

Allegri menesztése már régóta a levegőben lógott, de az őszi bajnoki botladozást a szurkolók még elnézték neki, mivel a Milan egyedüli olasz csapatként kivívta a továbbjutást a Bajnokok Ligája csoportköréből.

A listavezető Juventusszal szemben fél szezon után 30 pontos hátrányban álló csapat élére ideiglenesen Mauro Tassotti eddigi másodedzőt nevezték ki.

Sajtóhírek szerint a lehetséges edzőjelöltek között van Filippo Inzaghi és Clarence Seedorf is, mindketten a Milan futballistái voltak, Inzaghi most is a klub alkalmazásában áll.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.