Magyar–románnal kezdődik az idény

A románok ellen kezdi meg szereplését a magyar női teniszválogatott február 5-én a Fed Kupában.

BuL
2014. 01. 16. 14:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség (MTSZ) csütörtöki sajtótájékoztatóján Simicskó István, az Emberi Erőforrás Minisztérium sportért és ifjúságért felelős államtitkára elmondta, hogy a kormány 20 millió forinttal támogatja a rendezvényt.

A Babos Tímea (87. a világranglistán), Jani Réka-Luca (250.), Bukta Ágnes (315.) és Czink Melinda (255.) vagy Szlavikovics Szabina (637.) összeállítású csapat a románok után a britekkel és a lettekkel találkozik a csoportmeccsek során. Richter Attila főtitkár szerint a nehéz sorsolás ismeretében a bennmaradás a cél a válogatott számára.

A SYMA-csarnokban február 4-től 9-ig tartó csatározásokban 16 ország 80 játékosa lép pályára, köztük a kétszeres Australian Open-bajnok fehérorosz Viktorija Azarenka.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.