Mandzukic csomagolhat?

Franz Beckenbauer szerint a horvát válogatott futballista hamarosan létszámfelettivé válhat a BL-győztesnél.

BL
2014. 01. 29. 10:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játékosként világbajnok és aranylabdás Beckenbauer a Die Welt című napilapnak adott interjúban úgy fogalmazott: a nyáron a Dortmundtól érkező lengyel Robert Lewandowski stílusa sokkal jobban illeszkedik Josep Guardiola vezetőedző elképzeléseihez.

Hozzátette: Mandzukic már a jelenlegi szezonban is könnyen kegyvesztett lehet, amit az is mutat, hogy a spanyol szakember a múlt pénteki, a Borussia Mönchengladbach elleni összecsapáson rossz edzésmunkája miatt a keretbe sem nevezte a játékost.

Mandzukic – aki tíz bajnoki góljával jelenleg vezeti a házi góllövőlistát – 2012 nyarán érkezett a Bayernhez, amellyel az elmúlt szezonban triplázott, azaz a bajnokság és a kupa mellett a Bajnokok Ligáját is megnyerte, ráadásul a Dortmund elleni londoni fináléban gólt is szerzett.

Beckenbauer azt is elmondta a lapnak, hogy a Bayern München még sosem volt olyan jó, mint most.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.