Megtalálták Pintér Attila utódját. Horváth az

Az NSO értesülései szerint Horváth Ferenc megérkezett az ETO labdarúgócsapatához, hogy aláírja a szerződését.

BuL
2014. 01. 08. 19:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Január 9-én megkezdi csapatunk a felkészülést a tavaszi szezonra. A felnőtt keret első edzése előtt a klub új szervezeti felépítéséről, személyi változásairól sajtótájékoztatót tartunk, és itt mutatjuk be az NB I.-es csapat új vezetőedzőjét is. A sajtótájékoztató a klubház VIP termében 13 órakor kezdődik\" – írta délután hivatalos honlapján a Győri ETO labdarúgócsapata.

A Nemzeti Sport Online eközben úgy értesült, hogy Horváth Ferenc Győrben járt, aláírta a szerződését – így, ahogy azt korábban már előrevetítették, ő lesz az ETO új vezetőedzője, ő veszi át a szövetségi kapitánynak kinevezett Pintér Attila pozícióját. Horváthot Csertői Aurél váltja Pakson, akit ugyancsak holnap mutatnak be új együttesénél.

A győrieknél hétfőtől egyébként néhány játékos már részt vett orvosi vizsgálatokon, de az első edzést holnap tartja Horváth Ferenc.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.