Megtámadták a díszpáholyt a feldühödött fanatikusok

Rendbontás és állósztrájk zavarta meg szerdán a Racing Santander – Almería mérkőzést.

WL
2014. 01. 09. 18:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1-1-es döntetlennel zárult találkozó során a harmadosztályban játszó házigazdák elfedett arcú szurkolói megpróbáltak behatolni a dísztribünre, ahol Ángel Lavín klubelnök is tartózkodott. A rendőrök visszaverték a támadást.

A kezdő sípszó után a Racing-játékosok három hónapja késő fizetésük ellen tiltakozva állva maradtak, amíg az élvonalbeli ellenfél – az előzetesen megbeszélteknek megfelelően – kirúgta a labdát az oldalvonalon.

A 2011-ben még első osztályú santanderi egyesület évek óta a csőd szélén áll, és a futballistáknak takarékossági okokból az Almería elleni visszavágóra is busszal kell majd megtenniük az 1200 kilométeres utat Andalúziába.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.