Messi újra a pályán?

Két hónap kihagyás után bekerült a Getafe elleni meccskeretbe az argentin zseni. De lehet, hogy csak az Atlético ellen tér vissza.

WL
2014. 01. 07. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az argentin csatár ott van a katalánok keretében, miután a csapatorvos áldását adta a szereplésére. „Messi jól érzi magát, és ugyanúgy edzett, mint a csapat többi tagja” – mondta kedden Gerardo Martino vezetőedző, aki azt ugyanakkor nem árulta el, hogy a kezdő tizenegyben, vagy csak csereként számít majd szerdán honfitársára.

A legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson győztes Messi november 10-én, a Real Betis otthonában 4-1-re megnyert bajnoki mérkőzésen szenvedett részleges combizomszakadást. A 26 éves támadónál rendszeresen visszatérő probléma az ilyesfajta sérülés, 2012-ben például a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza előtt hagyott ki egy hónapot, de már a mostani szezonban is volt kényszerpihenőn hasonló okból.

A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona jelenleg is vezeti a Primera División tabelláját, a BL-ben és a spanyol Király Kupában pedig nyolcaddöntős. A Getafe elleni kupaösszecsapás után szombaton a vele azonos pontszámmal álló Atlético Madriddal csap össze a bajnokságban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.