Mourinho hadüzenete: Azonnal kell Rooney!

„Rácsapna” Wayne Rooneyra a Chelsea, ha a Manchester United csatára nem jut dűlőre jelenlegi klubjával.

BuL
2014. 01. 05. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A konzervatív vasárnapi brit lap értesülése szerint a londoni labdarúgóklub 30 millió fontot (11 milliárd forintot) kínálna Rooneyért.

A Manchester United ebben a hónapban kezd előzetes tárgyalásokat Rooney képviselőivel az új szerződésről, de továbbra is „komoly kételyek” vannak azzal kapcsolatban, hogy a játékost sikerül-e maradásra bírni, ha a Premier League tabellájának hetedik helyén álló United nem jut be a Bajnokok Ligája-sorozatba – áll a brit lap cikkében.

A Mail on Sunday forrásai szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere „első számú célkitűzéssé tette” Rooney megszerzését.

A lap szerint ugyanakkor David Moyes, a Manchester United szakvezetője egyértelművé tette, hogy Rooney nem távozik az együttestől. Moyes, aki korábbi klubjánál, az Evertonnál is nevelte az ott felfedezett Rooney-t, a jövőben is kulcsszerepet szán a játékosnak a United színeiben – áll a Mail vasárnapi írásában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.