Mutu már nem kell a franciáknak

Felbontotta a szerződését a francia labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Ajaccióval Adrian Mutu.

WL
2014. 01. 14. 17:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub kedden azt közölte, hogy közös megegyezéssel szüntették meg a támadó szerződését, s hozzátette, hogy a szintén román Stefan Popescu ugyancsak elhagyta az együttest.

A 35 éves Mutu az előző szezonban 11 góllal segítette az Ajacciót, amely neki köszönhetően is maradt az élvonalban. A csatárnak ebben az idényben már nem ment olyan jól a játék, kilenc meccsen maradt eredménytelen.

Decemberben közölte, hogy januárban elhagyja az Ajacciót és hazájában, a Petrolul Ploiestinél folytatja majd pályafutását.

A botrányairól, illetve doppingvétségeiről elhíresült futballistát tavaly ősszel örökre kitiltották a válogatottból, mivel a görögök ellen elveszített világbajnoki pótselejtezős párharc után – amelyre nem hívták be a keretbe – az egyik közösségi oldalon kifigurázta Victor Piturca szövetségi kapitányt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.