Nagy kamu volt a Kaposvár bombaigazolása

Csak szóbeli ígéretet tett André Alves a Kaposvárnak, hogy odamegy, előbb azonban rendezni kell jelenlegi helyzetét.

BuL
2014. 01. 15. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

André Alves nagy fogás lehetett volna a Ferencvárosnak is, így sokan sem értették, hogyan lehetséges, hogy a brazil játékos mégis a kieső helyen álló, és nehéz helyzetben lévő Kaposvárt választotta.

Mint ahogy a Mifocink.com két napja megírta, kiderült, hogy a játékos átigazolása igen kockázatos, hiszen nem fedi a valóságot az, amit a játékos mond, azaz nem szabadon igazolható. Szerdán kiderült, hogy az egész egy nagy kamu volt, André Alves egyáltalán nem a Kaposvár játékosa, igaz, szóban elígérkezett a klubhoz.

– Alvesszel és a menedzserével abban állapodtunk meg, hogy ha a nemzetközi szövetség kiadja a játékos játékengedélyét, akkor hozzánk igazol. Alves korábban felbontotta szerződését dubaji klubjával, és ha ez az ügy rendeződik, akkor már valóban nem lesz akadálya annak, hogy pályára lépjen csapatunkban. Mi is tudjuk, hogy több ajánlata is volt a brazil csatárnak, de ő – úgy gondolom – érzelmi alapon hozta meg döntését, amikor Kaposvárt választotta – mondta Illés János klubvezető.

A játékos menedzsere korábban úgy nyilatkozott: André Alves azért bontott szerződést a Dubai CSC-vel, mert a klub háromhavi bérével tartozik. A játékos és ügynöke a FIFA-hoz fordult segítségért, és bíznak abban, hogy a nemzetközi szövetség a javukra dönt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.