Nagy László két nyerhető meccsel számol

A Veszprém sérült átlövője szerint Macedónia és Ausztria is verhető ellenfél a kézilabda Eb-n. Dánia már más kávéház.

WL
2014. 01. 17. 13:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MKB-MVM Veszprém világklasszis átlövője pénteken az MTI érdeklődésére elmondta: az Eb előtt az volt a megérzése, hogy a csapat két győzelmet arat majd a csoportkörben.

„Ha nem is nyertünk, de az izlandiak és a norvégok elleni két döntetlen két győzelemmel ér fel , hiszen elértük a minimális célt, és továbbjutottunk a középdöntőbe” – fogalmazott a sípcsontrepedéssel kezelt Nagy László.
Hozzátette: a macedónok és az osztrákok elleni mérkőzés „fogható”, ám a címvédő dánok ellen – akik hazai pályán játszanak – nehéz lesz. „Koncentráljunk arra a két meccsre...” – jegyezte meg.

Nagy László még novemberben szenvedett sérülést. Állapota azóta javult, és bízik benne, hogy a Cegléd elleni Magyar Kupa-negyeddöntő január 28-i első összecsapásán már játszhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.