Nem akar javulni Schumacher állapota

Kritikus, de stabil – mondják állapotáról az orvosai, azaz a két agyműtét és egy hét mesterséges kóma után sem javult a helyzet.

2014. 01. 06. 14:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állapotáról hétfő reggelig nem adtak újabb hivatalos tájékoztatást az orvosai, akik – menedzserével, Sabine Kehmmel egyetemben – már többször hangsúlyozták, hogy csak akkor nyilatkoznak ismét, ha változás történik. Délelőttönként mindig a családot tájékoztatják elsőként a beteg állapotáról.

Az expilótát, akinek pénteken volt a 45. születésnapja, több mint egy hete mesterséges kómában tartják, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Már kétszer megoperálták Méribelnél történt balesete óta, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléről.

A baleset pontos körülményeiről szerdán várható további információ, amelyről a vizsgálatot vezető ügyészség sajtótájékoztatón számol majd be. Pénteken derült ki, hogy Schumacher a bukósisakján fejkamerát viselt, s ezt a család átadta a hatóság embereinek. Azt még nem lehet tudni, hogy a kamera rögzítette-e az esést, s ha igen, a felvétel használható minőségű-e.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.