Nem kapott „tragikus híreket” az olasz csatár

Giuseppe Rossinak már kétszer elszakadt a térdszalagja. Úgy tűnik, most megúszta.

WL
2014. 01. 06. 19:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Serie A góllövőlistáján 14 találattal éllovas Rossi a Livorno ellen 1-0-ra megnyert vasárnapi mérkőzésen sérült meg Leandro Rinaudo durva szabálytalansága nyomán. A meccs után Vincenzo Montella vezetőedző súlyos sérüléstől tartott, mivel Rossi jobb térdében korábban már kétszer szakadt el a szalag, s összességében két évet kellett emiatt kihagynia.

A tabellán negyedik Fiorentina hétfőn közleményben jelezte, hogy nem szakadt el a keresztszalag. A csatárt a hét elején a második térdműtétjét végző orvos fogja alaposan kivizsgálni, s majd ezt követően derül ki, mennyit kell kihagynia Rossinak, akire nem csupán klubja számít, hanem Cesare Prandelli, a nyári világbajnokságra készülő olasz válogatott szakvezetője is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.