Pirlo újra a csúcson

A Juventus középpályását választották játékostársai az elmúlt idény legjobb labdarúgójának Olaszországban.

BL
2014. 01. 28. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A szavazatok a társaimtól érkeztek, ez a legtöbb, amit kaphatok” – reagált a voksolás eredményére Pirlo, majd hozzátette: „Maradok a Juventusban, ez biztos.” A világbajnok futballista a játékosok szakszervezetének gálaestjén vehette át a díjat.

Megválasztották a 2012/2013-as idény álomcsapatát is, amelybe az uruguayi Edinson Cavani személyében bekerült egy olyan labdarúgó is, aki azóta már nem az olasz bajnokságban szerepel.

Az álomcsapat: Samir Handanovic (szlovén, Internazionale) – Christian Maggio (Napoli), Andrea Barzagli (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Mattia De Sciglio (AC Milan) – Arturo Vidal (chilei, Juventus), Andrea Pirlo (Juventus), Borja Valero (spanyol, Fiorentina) – Edinson Cavani (uruguayi, Napoli, PSG), Antonio Di Natale (Udinese), Mario Balotelli (AC Milan).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.