Schumacher megírta végrendeletét?

Az F1 korábbi sztárja 2010-es visszatérése előtt jegyezhette le végakaratát.

GB
2014. 01. 15. 13:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétszeres világbajnok a hírek szerint akkor írhatta meg végrendeletét, mielőtt 2010-ben visszatért a Forma–1-be – írja a Hír24. Az argentin Ole című lap úgy tudja, hogy 1 milliárd euróról van szó.

Az Ole.com.ar arról értesült hogy Michael Schumacher vagyona az érvényben lévő végrendelet szerint egyenlő részben oszlana meg felesége és két gyermeke, a 16 éves Gina-Maria és a 14 esztendős Mick között.

A német Manager magazin ugyan az 500 leggazdagabb német című kiadványában csak 650 millió euróra (195 milliárd forint) becsüli a vagyonát.

Minden idők legeredményesebb Forma–1-es pilótája Meribelnél síelt néhány nappal szilveszter előtt. Nem tudni miért, de egyik pályáról készült átcsúszni a másikra, majd az átvezető sziklás szakaszon szerencsétlenül elesett, beverte a fejét és súlyos sérülést szenvedett. A grenoble-i kórházba szállították, és két műtétet is végrehajtottak rajta. A baleset napja óta kómában van.

Az MNO Csókay András idegsebész segítségével megpróbált utánajárni, pontosan mi zajlott le az esés pillanataiban, és milyen forgatókönyvekkel lehet számolni, ha a volt pilóta orvosi segítséggel tér magához.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.