Spanyol világbajnokra hajt a United

A manchesteri csapat ajánlatot tett a Chelsea kegyvesztett középpályására.

WL
2014. 01. 23. 16:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol bajnokságban címvédő manchesteriek számára komoly erősítést jelentene a világ- és Európa-bajnok középpályás, aki José Mourinho nyári érkezése óta kikerült a Chelsea kezdőcsapatából. Így mindkét fél számára kedvező lehet az üzlet, melyre ugyanakkor a londoniak még nem bólintottak rá.

Az MU David Moyes irányításával messze elmarad a várakozásoktól, mert ugyan a Bajnokok Ligájában bejutott a nyolcaddöntőbe, a Premier League-ben viszont csak hetedik, 14 ponttal lemaradva az éllovas Arsenaltól, az FA Kupából és a Ligakupából pedig már kiesett.

A 25 éves Mata kegyvesztettsége a Chelsea-nél sokak számára meglepő volt, már csak azért is, mert a legutóbbi két szezonban őt választották meg a csapat legjobbjának.

A manchesteriek eddigi legdrágább igazolása a bolgár Dimitar Berbatov volt, akiért 2008-ban 30,7 millió fontot fizettek a Tottenham Hotspurnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.