Vettel bízik Schumacher felépülésében

A Red Bull német pilótája reméli, hogy csoda történik, magához tér és felépül a hétszeres világbajnok.

VZ
2014. 01. 28. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Még mindig felfoghatatlan ez az egész, mert nem tudjuk, mi történik Michaellel” – nyilatkozta a spanyolországi Jerezben zajló tesztelés keddi nyitónapján a 26 éves versenyző, s hozzátette, senki nem tudhatja előre, hogy Schumacher hogyan, milyen állapotban tér majd magához a kómából.

„Imádkozom érte, remélem, hogy csoda történik, és a felébredése után ugyanolyan lesz, mint amilyennek megismertük” – mondta Vettel.

Schumacher a franciaországi Méribelben történt síbalesetében szenvedett súlyos fejsérüléseket, s azóta a grenoble-i kórházban ápolják, a mesterséges kómából azonban még mindig nem ébresztették fel. Állapotáról keveset tudni, hivatalos információkkal csak menedzsmentje, illetve a kezelőorvosok szolgálhatnak. A baleset után Schumacher állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el agyából. Állapota a január 17-ei bejelentés szerint stabil.

„Egyelőre nem lélegezhetünk fel, ami nekünk, akik jól ismerik őt, borzasztóan rossz” – jelentette ki Vettel, s hozzátette, úgy gondolja, gyermekkori példaképe családjának és közeli barátainak egyenesen „horrorisztikus” lehet, hogy nem tudják, mi történik Schumacherrel.

Ha kíváncsi arra, milyen esélyei vannak a hétszeres világbajnoknak, ide kattintson!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.