Visszatér a Manchester City motorja

Agüero eddig 19 gólt lőtt a szezonban.

WL
2014. 01. 14. 18:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mostani szezonban összesen 19 gólt szerzett csatár december 14-én, az Arsenal elleni bajnoki rangadón szenvedett vádlisérülést, s noha eredetileg hosszabb kihagyást jósoltak neki, a múlt héten már társaival edzett.

Nemrég Manuel Pellegrini, a csapat vezetőedzője azt jósolta, hogy még januárban visszatér, kedden pedig bejelentette, hogy a támadó teljesen egészséges, s ott lesz az együttesben a Blackburn elleni szerdai FA Kupa-mérkőzésen.

A Manchester City a bajnokságban a második helyen áll, a Bajnokok Ligájában pedig nyolcaddöntős. Az FA Kupában ugyanakkor első nekifutásra nem jutott tovább a harmadik fordulóból, miután csak döntetlent játszott másodosztályú riválisa vendégeként. A megismételt mérkőzést Manchesterben játsszák.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.