Volán: négy győzelemre nyolc gombóc

Zsinórban négy siker után hazai pályán 8–2-re kikapott a Fehérvár a Ljubljanától az osztrák hokiligában.

NM
2014. 01. 30. 21:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem megy a Volánnak a Ljubljana ellen. Ez csütörtök este is bebizonyosodott. Hiába kezdte négy győzelemmel a magyar csapat a középszakaszt, hiába korcsolyázott ki önbizalommal telve, csúnya pofonba szaladt bele. Az első harmad (1–3) sem ígért sok jót, a második (0–5) viszont maga volt a katasztrófa. Az eredményt az utolsó húsz percben már csak kozmetikázni lehetett, a 8–2-es vereség lehangoló.

Öröm az ürömben, hogy a Fehérvár így is csak rosszabb gólkülönbséggel szorul a második helyre a Klagenfurt mögött. Szombattól következnek a visszavágók, a Volán éppen Ljubljanában kezdi meg ezt a kört. Két csapat jut be az első nyolc közé, a rájátszásba.

Az EBEL állása, alsóház: 1. Klagenfurt 9 pont, 2. Fehérvár 9, 3. Dornbirn 7, 4. Ljubljana 6, 5. Graz 6, 6. Innsbruck 4.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.