A Barca beveti a nehéztüzérséget is az Anoetában

Nem lehet hibázni, Neymar, Messi, Iniesta, mindenki elutazott a Sociedad–Barca Király Kupa-visszavágóra.

Ch. Gáll András
2014. 02. 12. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kitették a Megtelt! táblát San Sebastianban az Anoeta stadionra, mint a 32 ezer jegy elkelt a szerda esti (22.00) Real Sociedad – Barcelona Király Kupa-visszavágóra. A baszk városban óriási az érdeklődés és a reménykedés, az egy héttel korábban a Nou Campban született eredmény – 2-0-s Barca-győzelem, ami ledolgozható hátrányt jelent – reményt ad arra, hogy szerencsés esetben bejuthatnak Carlos Veláék a kupadöntőbe.

Ha már Carlos Vela: a mexikói csatárt bizony lerántotta Mascherano a tizenhatoson belül a Nou Campban, de elmaradt a jogos büntető, s ezt a jelenetet a Real Sociedad „sunyi” módon be is építette a visszavágóra készített motivációs videójába.

 

 

 

 

 

Vela a francia Griezmann-nal és a törzsökös baszk Xabi Prietóval roppant veszélyes támadótriót képez, a Txuri Urdin-szurkolók (ez baszkul annyit tesz, hogy kék-fehér) tőlük várják a gólokat.

Legalább kettőt, mert ennél kevesebb nem lehet elég a döntőbe jutáshoz, ahol a Real Madrid vár a továbbjutóra. A döntőt április 19-én játsszák, még eldöntésre vár, hogy hol.

A várható kezdő tizenegyek:

Real Sociedad: Zubikarai – Zaldúa, Ansotegui, Mikel González, José Ángel – Zurutuza, Gaztanaga, Elustondo – Xabi Prieto, Vela, Griezmann

Barcelona: Pinto – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Fábregas, Busquets, Iniesta – Alexis, Messi, Pedro.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.