A válogatott volt epizodistája lett Pintér segédje

Pető Zoltán, korábbi kilencszeres válogatott labdarúgó a jövőben pályaedzőként segíti Pintér Attila munkáját.

BuL
2014. 02. 27. 17:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának csütörtöki beszámolója alapján Pető Zoltán ugyanezt a feladatot végzi majd az U21-es együttesnél is. Utóbbi gárda jövő szerdán Skóciában játszik felkészülési mérkőzést, s mivel a csapat vezetőedzőjét az MLSZ később nevezi ki, ezen a találkozón megbízottként Csábi József irányítja az együttest.

A szövetség arról is tájékoztatott, hogy az U17-es és U16-os válogatottakkal a jövőben Belvon Attila, a többéves utánpótlásedzői tapasztalattal és prolicences végzettséggel is rendelkező szakember foglalkozik majd.

Az utánpótlás-korosztályok vezető kapusedzője a továbbiakban Andrusch József, korábbi válogatott kapus lesz, A licences edzői végzettséggel. Andrusch emellett az edzőképzésen belül a kapusedzők képzéséért is felel a jövőben.

A felnőttválogatott jövő héten Finnország ellen kezdi az évet, a mérkőzésre szerda este 6 órakor kerül sor Győrben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.