Biciklizik? Adakozna? Kattintson!

Márciusban ismét elindítja biciklis adománygyűjtő kampányát a KézenFogva Alapítvány, a kezdeményezéshez várják a csatlakozókat.

BuL
2014. 02. 27. 20:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A KézenFogva Két Keréken kampány keretében március 15. és június 30. között a tervek szerint összesen 25 ezer kilométert tekernek le a résztvevők, és minden megtett kilométerrel 20 forintot gyűjtenek a fogyatékos gyermekeket nevelő családok támogatására – közölte az alapítvány az MTI-vel.

A biciklis akcióhoz csatlakozóknak regisztrálniuk kell a ketkereken.kezenfogva.hu oldalon, és teljesítménynaplót vezetni. A barátok és ismerősök a kilométerek megvásárlásával támogathatják a kampány megvalósítását.

A közösségi adományszervező program célja minél több embert megszólítani és adományt gyűjteni. Az alapítvány emellett márciustól havonta egyszer bringatúrát szervez, amelyeken látássérültek is részt vesznek tandem kerékpáron. A legkitartóbb kerékpárosokkal a Tour de Zalakaroson zárják a tavaszi kampányt.

A tavalyi tesztfázisban 234 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági kampányban, ebből 157 ezret a fogyatékos gyermekek felügyeletére, 49 ezret a családokat segítő információs központra, 28 ezret pedig a családok jogsegélyszolgálatára költöttek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.