Bombagóllal nyert a Puskás Akadémia

Czvitkovicsék 1-0-ra győztek a vendég Paks ellen a labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának esti nyitómérkőzésén.

TK
2014. 02. 28. 20:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó első félidejét sok pontatlanság és kevés helyzet jellemezte, azokat inkább a hazaiak alakították ki.

A fordulás után sem pörögtek fel igazán a csapatok, egészen a 80. percig, amikor Tóth II bombagóllal vezetést szerzett a hazaiaknak. Néhány perc múlva Lencse eldönthette volna a mérkőzést, de Csernyánszki védte ziccerét. A Paks a cserék után nagyobb sebességre kapcsolt, de Bori fegyelmezetlensége és piros lapja megpecsételte a sorsát. A helyzetek alapján a Puskás Akadémia megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

18. forduló:
Puskás Akadémia – Paksi FC 1-0 (0-0)
Székesfehérvár, 300 néző, v.: Erdős
gólszerző: Tóth II B. (80.)
kiállítva: Bori (91.)
sárga lap: Tóth II B. (66.), Polonkai (66.), Nagy Zs. (73.), Tamás (76.)

Puskás Akadémia: Hajdúch – Nagy Zs., Vaszicsku, Vaskó, Tamás – Polonkai (Tóth I 85.), Tóth II – Gallardo (Denkovic, 74.), Czvitkovics, Szakály D. – Lencse (Tischler 93.)

MVM-Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Horváth G., Szabó J. – Kecskés (Bori 87.), Windecker – Bartha (Kiss T. 85.), Tóth B., Délczeg – Simon A. (Lázok 85.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.