Ecclestone nem mer érdeklődni Schumi állapotáról

„Félek a rossz hírektől, ezért nem érdeklődőm Michael barátainál vagy családtagjainál a részletekről” – mondta.

BL
2014. 02. 25. 11:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Félek a rossz hírektől, ezért nem érdeklődőm Michael barátainál vagy családtagjainál a részletekről” – nyilatkozta a brit üzletember a Bild című német napilap keddi számában. A 83 éves Ecclestone hozzátette, azt szeretné, ha Schumacher úgy térne vissza, „mint az a Schumi, akit megismertünk, s nem mint valaki más. [ ] Gyakran gondolok rá, és reménykedem a legjobbakban. Egyelőre viszont az egyetlen, amit tehetünk, hogy várunk.”

A Formula 1-től 2012 végén visszavonult, hétszeres világbajnok, 45 éves versenyző december 29-én, a franciaországi Méribelben szenvedett síbalesetet, amely után súlyos fejsérülésekkel szállították a grenoble-i kórházba. Azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el a fokozatos felébresztését.

A hét végén felmerültek olyan hírek, hogy komplikációk miatt meg kellett szakítani az ébresztést, Schumacher menedzsere azonban cáfolta a felröppent híreket.

A nagy bajnok állapotának korábbi alakulásáról ITT olvashat részletesen.


Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.