Geráék megállították a Liverpoolt

A West Bromwich Albion magyar játékosa végig a pályán volt a bajnokság negyedikje ellen.

BL
2014. 02. 02. 17:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A West Bromwich csapatában a magyar játékos végig a pályán volt. A találkozó első félidejében a Liverpool szerzett vezetést, a fordulás után azonban egyenlített Gera csapata, és végül meg is tartotta a döntetlent.

Gera Zoltán neve mellett már az első percben feljegyezhettünk egy kapura lövést, egy védő azonban beleért. Az első negyedóra végén Mulumbut szolgálta ki, de a helyzet kimaradt.

Az Arsenal az esélyeknek megfelelően legyőzte a kiesés ellen küzdő, vendég Crystal Palace-t, s ezzel ismét az élre ugrott. A forduló előtt vezető Manchester City hétfőn este lép pályára, s ha nyer a Chelsea ellen, megtartja első helyét a tabellán. Az Arsenal immár nyolc meccs óta veretlen a Premier League-ben.

A Manchester United kikapott a Stoke City ellen. A szombati mérkőzésekről itt olvashat.

Vasárnapi eredmények:

West Bromwich Albion–FC Liverpool 1–1 (0–1)
G: Anichebe (67.), ill. Sturridge (24.)

Arsenal–Crystal Palace 2-0 (0-0)
G: Oxlade-Chamberlaine (47., 73.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.