Gerrard az évtized gólpasszát adta Sturridge-nek

Élre ugorhatott volna a City a Chelsea és az Arsenal pontvesztésének köszönhetően, de bekavart a szélvihar.

Ch. Gáll András
2014. 02. 13. 4:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Északnyugat-Angliát elemi csapás sújtotta az orkánerejű (helyenként 160 km/h-s sebességű) szél képében, Liverpoolban és Manchesterben nem lehetett játszani, így a City nem tudott visszakapaszkodni a tabella élére, hiába veszített pontokat a Chelsea és az Arsenal.

Az Emirates Stadiumban hatvanezer néző figyelte, ahogy az Arsenal és a Manchester United nem képes gólt szerezni – pedig volt rá esély bőven. Robin van Persie, az Ágyúsok korábbi csapatkapitánya kétszer is megkegyelmezett egykori munkaadóinak.

A Liverpool viszont profitált a nagyok döntetlenjeiből, a Craven Cottage-ból elhozta a három pontot. Pedig Kolo Touré parádés öngóllal nyitott a Fulham ellen, ám utána Steven Gerrard a saját térfeléről az évtized gólpasszát tálalta Sturridge elé, majd a hosszabbításban a Csodálatos Kapitány tizenegyesből belőtte a győztes gólt, és utána már repült a mez, villant a sárga, de ki érdekelt! Íme,a Gerrard-show!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.