Howard Webb csúnyán kiejtette a Liverpoolt

Ki mondta, hogy gyors egymásutánban tilos két tizenegyest ítélni egy csapat ellen? Howard Webb így tudta...

Ch. Gáll András
2014. 02. 16. 20:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bő egy héttel azok után, hogy a Liverpool 5-1-re legyalulta az Arsenalt a Premier League-ben, vasárnap az FA-kupában került szembe egymással a két „vörös” csapat, a legjobb nyolc közé kerülésért. Ezúttal a londoni Ágyúsok győztek, de meglehetősen ellentmondásos körülmények között. Howard Webb, a 2010-es világbajnoki döntő játékvezetője az 52. percben megítélt egy jogos büntetőt a vendégek javára, amit Steven Gerrard be is vágott a jobb sarokba, de aztán pár perccel később továbbot intett, amikor Oxlade-Chamberlain, az első Arsenal-gól szerzője felrúgta Suárezt a tizenhatoson belül.

Howard Webb eldöntötte

A Liverpool szinte végigtámadta a mérkőzést, 14:9 volt a kapura lövések aránya a javára, mégsem tudta legalább döntetlenre menteni a mérkőzést.

A minap José Mourinho, a Chelsea menedzsere a kudarcok specialistájának nevezte Arsene Wengert, az Arsenal szakvezetőjét. Ehhez képest az Ágyúsok benn vannak a kupában a legjobb nyolc között,a Kékek viszont nincsenek...

FA-kupa, nyolcaddöntő

Everton–Swansea 3-1

G.: Traore (4.),Naismith (65.), Baines (72., 11-esből),ill. De Guzmán (15.)

Sheffield United–NottinghamForest 3–1

G.: Coady (6.), Porter (90.,11-esből,92.),ill. Paterson (28.)

Arsenal–Liverpool 2-1

G.: Oxlade-Chamberlain (16.), Podolski (47.),ill. Gerrard (59.,11-esből)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.