Indulhat a roham a budapesti BL-döntő jegyeiért

A legolcsóbb kétnapos belépő 9900, a legdrágább 34 990 forint a női Final Fourra.

GB
2014. 02. 27. 16:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség csütörtöki közleménye szerint a közel tízezer jegy több fázisban lesz elérhető a viadal honlapján (ehffinal4.com), a szurkolóknak netes, valamint személyes vásárlásra is lehetőségük nyílik.

A teljes, május 3-4-ei hétvégére a belépők az internetes oldalon keresztül vásárolhatók meg, magyar és angol nyelvű útmutatás alapján. A legolcsóbb kétnapos belépő 9900, a legdrágább pedig 34 990 forint. Ezeken kívül van 17 990 és 24 990 forintos kétnapos jegy is.

Személyes jegyvásárlásra a Ticketpro 126 tagot számláló partnerhálózatában nyílik lehetőség, amelynek tagjai a jegyiroda honlapján megtalálhatók.

A szervezők kiemelik, hogy a jegytulajdonosok egyetlen jegyet kapnak egész hétvégére, amely mindkét napra érvényes, tehát nagyon fontos, hogy a második napra is megőrizzék.

A címvédő Győri Audi ETO akár már most szombaton kiharcolhatja a négyes döntőbe kerülést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.