Kihagyhatatlan: felfedik bájaikat Szocsi szépei!

Az orosz női curlingcsapat viszi el a pálmát, de a hódeszkásokra is érdemes figyelni.

2014. 02. 11. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A talkSPORTmagazine szerkesztőinek még azt is megbocsátjuk, hogy az olimpia legszebbjeiről készített összeállításukban olyanok is helyet kaptak, akik nem is indulnak; mint például az amerikaiak sérült alpesísíző klasszisa, Lindsey Vonn vagy kvóta híján a finnek bájos műkorcsolyázónője, Kiira Korpi, az amerikai jégtáncos Tanith Belbin pedig már visszavonult. Az orosz curlingcsapat tagjaiként ugyanakkor Anna Szidorova, Jekatyerina Galkina és Alekszandra Szajtova megméreti magát, és gyanítjuk, hogy komoly szurkolótábort tudhatnak maguk mögött. Ami bizonyára áll a hódeszkások mezőnyében a norvég Silje Norendalra, az olimpián most debütáló női síugrásban pedig az amerikai Sarah Hendricksonra, aki amúgy térdsérülése után esélyesként indul. Alpesisíben a szlovén Tina Maze is a favoritok közé tartozik, míg az amerikaiak női bobcsapatában Lolo Jones azért is unikum, mert atlétaként 60 méteres gátfutásban kétszeres fedettpályás világbajnok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.