Lefékezték a Volánt

A Fehérvár hazai pályán 2-1-re kikapott a Klagenfurttól az osztrák jégkorong-bajnokságban.

NM
2014. 02. 26. 20:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harci szellemmel ezúttal sem volt gond, ám a Klagenfurt már a 6. percben betalált, s még az első harmadban 2-0-ra növelte az előnyét. Innen pedig már nehéz. A fehérváriak mentek előre becsülettel, Szirányi bombagóljával – a bekknek ez volt a nyolcadik találata az idényben – szépítettek, de egyenlíteni nem tudtak.

Kellemetlen a vereség hazai pályán, de nem tragikus. A Volán a középszakaszban az eddigi nyolc meccséből hatot is megnyert, ez csak a második veresége volt, s továbbra is továbbjutásra áll. Pénteken meg kell verni a Grazot. Az első kettő jut a rájátszásba, a legjobb nyolc közé.

Osztrák jégkorong-bajnokság, középszakasz, 8. forduló: Fehérvár–Klagenfurt 1-2, Ljubljana–Innsbruck 4-3, Graz–Dornbirn 4-5. Az állás: 1-2. Fehérvár és Dornbirn 13 pont, 3-4. Klagenfurt, Graz 11, 5. Ljubljana 8, 6, Innsbruck 5.

A Mol-ligában megkezdődtek az elődöntők. Rögtön vaskos meglepetéssel, a Dunaújváros hazai pályán 2-1-re kikapott a Brassótól. Ne feledjük, az alapszakasz győzteseként a Dunaújváros választhatott ellenfelet. Az első meccs alapján mellényúlt, amikor az erdélyi gárdát szúrta ki magának. A másik meccsen Érsekújvár–Miskolc 4-2.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.