Már a Stoke City is veri a Unitedet

A 24. fordulóban nyolcadszor kapott ki a Manchester United. A Stoke a Premier League-ben még nem nyert ellene.

NM
2014. 02. 01. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Esőben, viharos szélben rendezték meg a mérkőzést, de hát a profi futballista ilyenkor is profi. Érdekes módon ezt nem Rooney, Van Persie vagy éppen az új szerzemény, Juan Mata mutatta meg, hanem a kevésbé ismert Charlie Adam. A Stoke City középpályása, aki megjárta a Liverpoolt is, két góllal vette ki a részét a győzelemből. A második parádés volt. A United gólját Van Persie szerezte.

A hajrában nagyon nyomott a neves vendégcsapat, sőt a bíró hét percet hosszabbított, de ez is kevés volt. Igazság szerint inkább küzdelem folyt a pályán, a Stoke nem érdemtelenül nyert.

„Nem tudom, mit kellene tennünk, hogy végre nyerjünk. Hihetetlenül pechesek voltunk. Nehéz körülmények közepette tűrhetően játszottunk, de kikaptunk egy lepattant és egy ritkán látható módon eltalált lövés miatt. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, nincs okunk hibáztatni magunkat” – kesergett a meccs után David Moyes, a Manchester United vezetőedzője.

Premier League, 24. forduló:
szombat:
Newcastle–Sunderland 0–3
West Ham–Swansea 2–0
Cardiff–Norwich 2–1
Everton–Aston Villa 2–1
Fulham–Southampton 0–3
Hull City–Tottenham 1–1
Stoke City–Manchester United 2–1

További program:
vasárnap:
West Bromwich–Liverpool 14.30 (Digi1)
Arsenal–Crystal Palace 17.00 (Digi1)
hétfő:
Manchester City–Chelsea 21.00 (Digi1)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.