Megdobálták Ronaldót

Az Atlético Madrid elleni kupamérkőzésen fejbe dobták egy öngyújtóval Cristiano Ronaldót.

SZN
2014. 02. 12. 14:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik szurkoló akkor találta el a portugál játékost, amikor a csapatok az első félidő lefújását követően az öltözőbe tartottak. Ronaldo – aki a 7. és 16. percben szerzett 11-es góljával 2–0-s előnyhöz juttatta a királyi gárdát – az eset következtében lerogyott a földre, később azonban folytatni tudta a játékot.

A Marca és az As című lap szerdán azt közölte, hogy a dobálót azonosították.

„Örülünk, hogy Cristiano nem sérült meg” – mondta a házigazda Atlético szóvivője, Clemente Villaverde, hozzátéve: remélik, hogy az incidens miatt nem bünteti meg őket a szövetség.

A Real kettős győzelemmel, 5–0-s összesítéssel búcsúztatta a címvédő Atlético Madridot, s az április 19-ei döntőben az FC Barcelona–Real Sociedad párharc továbbjutójával találkozik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.